Skoči na glavno vsebino
(02) 761 99 10 os.zetale@guest.arnes.si

Spoštovani,

obveščamo vas, da:

  • ob 8. februarju, ki smo ga obeležili tudi kot DAN VARNE RABE INTERNETA – letos ga posvečamo temi spletnih prevar, zavajanj in neresničnih vsebin na spletu – izvajamo na šoli 1.–9. razreda delavnice z mentorico Heleno Topolovec in razredniki;
  • bosta INFORMATIVNA DNEVA za devetošolce za vpis v srednje šole, 11. in 12. februarja 2022, večinoma virtualno, nekaj pa tudi v živo;
  • načrtovana PUSTNA POVORKA za soboto, 26. februarja 2022 zaradi epidemiološke situacije, žal, tudi letos odpade.

Hkrati vse starše vljudno naprošamo, da nam odsotnosti vaših otrok sporočate takoj, kar potrebujemo za  uspešno organizacijo dela, pravočasne odpovedi prehrane in morebitno pošiljanje celih oddelkov na izobraževanje na daljavo.

Odsotnosti lahko sporočate na telefon 02 761 99 10, ali na os.zetale@guest.arnes.si, ali  razrednikom, in sicer tako za karanteno kakor za izolacijo. Potrebujemo čim natančnejše datume, zato, če gre za karanteno (učenec manjka zaradi visoko rizičnega stika v gospodinjstvu) sporočite od kdaj do kdaj bo manjkal 7 dni oziroma če gre za izolacijo, sporočite datum 10 dnevne izolacije otroka, seveda z možnostjo skrajšanja na 7 dni, ko opravi dodatni hitri test pri ustreznem izvajalcu (učenec manjka zaradi njegove okužbe z virusom SARS-CoV-2).

Priporočamo, da se vsi učenci tudi doma večkrat preventivno samotestirajo, ne glede na prebolelost ali cepljenost, saj izkušnje kažejo, da je veliko pozitivnih učencev in zaposlenih brez vsakršnih simptomov.

Vsi učenci v karanteni se izobražujejo na daljavo, učenci v izolaciji pa izjemoma (če zmorejo), zato so naloge posredovane vsem.

Hvala in vse dobro vam želimo,

ravnateljica dr. Silvestra Klemenčič

Dostopnost