Skoči na glavno vsebino
(02) 761 99 10 os.zetale@guest.arnes.si

Projekt “POPESTRIMO ŠOLO 2016-2021”

“Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada”

 

Spoštovane učenke in učenci, starši in zaposleni!

Naša šola se je v mesecu oktobru 2016 prijavila na javni razpis za izbor operacij “Popestrimo šolo 2016-2021 – Izobraževanje strokovnih delavcev za krepitev kompetenc šolajočih”.

Z veseljem vas obveščamo, da smo bili na razpisu izbrani.

Predmet javnega razpisa je dodelitev sredstev za izvajanje neposrednih vzgojno-izobraževalnih aktivnosti z učenci ter usposabljanje strokovnih in vodstvenih delavcev vzgojno-izobraževalnih zavodov, s čimer bomo prispevali tudi k višjemu standardu vzgojno-izobraževalnega dela v naši šoli.

Javni razpis delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport Republike Slovenije.

V okviru projekta »Popestrimo šolo 2016-2021«, bomo na naši šoli začeli izvajati aktivnosti, v katere se bodo lahko vključevali vsi učenci. Aktivnosti bodo potekale pred in po pouku, v prostih urah, občasno ob sobotah in v času počitnic. Urniki dejavnosti bodo narejeni naknadno, ko bodo oddane prijave učenk in učencev. Vsak se lahko prijavi na več aktivnosti. O vseh podrobnostih programa bomo učence sproti obveščali tudi preko šolske spletne strani.

Vabim vas, da otroka spodbudite k aktivnostim in ga prijavite.

Izpolnjeno prijavnico oddajte razredniku.

Žetale, 24.10.2016

dr. Silvestra Klemenčič,
ravnateljica OŠ Žetale

Vse informacije o poteku projekta POŠ 2016-2021 si lahko preberete tukaj.

Dostopnost