Skoči na glavno vsebino
(02) 761 99 10 os.zetale@guest.arnes.si

 

“Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.”

Spoštovane učenke, učenci, starši in zaposleni!

Z navdušenjem sporočamo, da smo v mesecih december 2017, januar in februar 2018 v okviru programa POPESTRIMO ŠOLO izvajali naslednje podaktivnosti: Drugačno učenje, Šola nadarjenih, Mislim s svojo glavo, Hiter um in prsti, Pametno rokovanje s pametno tehnologijo, Prijetna matematika, Raznovrstna potepanja, Alpinisti, hribolazci in plezalci, Moja kariera, Z uvidom do trajnega znanja, gospodarstva in podjetništva ter Aktivno delo, višji rezultati.

Spodbujali smo učence pri igranju dramske igre: Zrcalce ter urili koreografijo na pesem: »Jaz sem Luna« (razvijanje samozavesti, pozornosti in motoričnih spretnosti, urjenje konstruktivnega sodelovanja, izražanja misli v vseh okoliščinah ter razvijanje glasbene kompetence).

V sodelovanju s podjetjem Afrodita smo se z učenci vseživljenjsko učili: spoznavali smo svoje telo in funkcije kože, nego obraza ter telesa.

Učence smo ob izvajanju športnega plezanja spodbujali h koordinaciji celega telesa, spretnosti, motorike in discipline. Ob tem smo se povezali z učiteljico in učenci iz OŠ Majšperk ter z učiteljem iz OŠ Kungota.

Več utrinkov si lahko ogledate v spodnji galeriji.

dr. Iris Merkač,
multiplikatorka

 

Dostopnost