Skoči na glavno vsebino
(02) 761 99 10 os.zetale@guest.arnes.si

glava

Mreža šol, vključenih v projekt Dvig socialnega in kulturnega kapitala v lokalni skupnosti za razvoj enakih možnosti in spodbujanje socialne vključenosti (v nadaljevanju SKK),

OBJAVLJA

RAZPIS NAGRADNEGA LIKOVNEGA IN LITERARNEGA NATEČAJA

z naslovom: »RUŠENJE TABUJEV V HALOZAH«

Kdo lahko sodeluje?

Ker je poudarek na rušenju tabujev v lokalni skupnosti, vljudno vabimo k ustvarjanju prav vse prebivalce, od otrok v vrtcu, šolajočih, zaposlenih, kmetovalcev, do starostnikov. Kdor koli želi prispevati k razvoju skupnosti, se izpovedati, ali spodbuditi žrtve ter hkrati ‘tekmovati’.

Kakšna naj bo tematika izdelkov?

Temo izberete sami, omejitev ni, razen spoštljivosti in dostojnosti, ki sta ključna elementa SKK.

 jedro

Trajanje razpisa in pošiljanje/dostava izdelkov.

Razpis traja od 1. oktobra 2014 do 31. januarja 2015 (3 mesece). Prispevke/izdelke lahko pošljete na naslove sodelujočih šol v mreži, ali jih osebno prinesete v tajništvo najbližje šole (Žetale, Podlehnik, Videm, Ptuj), kadar koli v času trajanja razpisa, s svojimi kontaktnimi podatki (naslov, e-pošta ipd).

Objava/razstava izdelkov in podelitev nagrad

Vsi prispeli izdelki bodo razstavljeni (gostujoča razstava v vseh štirih skupnostih v mreži), datum in kraj pa objavljena na spletnih straneh in v drugih medijih. Najboljša literarna dela (poezija/proza) in likovno ustvarjanje na temo tabujev, bo ocenila strokovna komisija, za vsako področje posebaj.

NAGRADE (majice z logotipom rušenja tabujev) bodo podeljene 8. maja – DAN ZA RUŠENJE TABUJEV V HALOZAH!

Dostopnost