Skoči na glavno vsebino
(02) 761 99 10 os.zetale@guest.arnes.si

Pozdravljeni.

V mesecu novembru je bil po slovenskih šolah in vrtcih trdicionalni slovenski zajtrk.Tudi mi smo si ga privoščili. Maslo in med na kruh, mleko in jabolko, njam, slastno. Ta dan nas je obiskal čebelar in nam pokazal, kaj vse potrebuje pri svojem delu.

med1

med2

med3

med4

Skozi cel mesec smo spoznavali svet. Spoznali smo kontinente, kaj je značilno za vsak kontinent, katere živali tam živio. Spoznali smo tudi da na svetu živimo ljudje različnih polti. Ogledali smo si slike otrok celega sveta in ugotovili, da čeprav imamo različne polti, nam je otrokom svega sveta skupno to, da smo vsi zelo radovedni in se zelo radi igramo.

punka0

Priključili smo se Unicefovem projektu Punčka iz cunj. In tako so letos pri nas nastale punčke različnih polti in narodnosti. Kmalu jih boste lahko spoznali, saj bodo hodile k otrokom na kratke obiske.

punka1

punka2

Vsak petek v mesecu, skozi vse letu, pa je v vrtcu čas za pravljico. Takrat pride na obisk čarobna škatla, ki vsakič vsebuje kakšno presenečenje in seveda pravljico. Otroci se te pravljične minutke zelo razveselijo.

petek1

petek2

Sodelovali smo pri Medexovem natečaju in z našimi zamislimi okrasili eko smreko.

smreka1

 

smreka2

Ta smreka je bila uvod v prazničen in čaroben december, ki ga otroci nestrpno čakamo, predvsem zaradi obiska treh dobrih mož, saj smo bili zelo pridni. Naj bo december tudi za vas čaroben .

Lep pozdrav do naslednjič

Simona F.

Dostopnost