Skoči na glavno vsebino
(02) 761 99 10 os.zetale@guest.arnes.si

Danes se je s tehničnim dnevom zaključil še zadnji dan pouka pred NOVOLETNIMI POČITNICAMI, ki se po šolskem koledarju pričnejo s 24., končajo pa z 31. decembrom 2020.

Pred tem bomo obeležili slovenski državni praznik ob 30-letnici osamosvojitve Slovenije z e-proslavo OŠ Žetale preko video-povezave, ki so jo pripravili posamezni učenci s pomočjo mentoric, za kar se jim v imenu nas vseh iskreno zahvaljujemo (ogled je možen od danes, 24. do vključno ponedeljka, 28. 12. 2020). Po počitnicah praznujemo še novo leto in prvo nedeljo v letu 2021.

Vem, da boste letos te praznike in te počitnice doživljali popolnoma drugače, kot ste jih v preteklih letih. Žal nam izredno stanje, v katerem se zaradi epidemije trenutno nahajamo preprečuje, da bi lahko v popolnosti začutili prijetnost prazničnih dni in šolskih počitnic. Vem pa tudi to, da imamo sedaj nekoliko več časa, da ga lahko namenimo sebi in svojim najbližjim. Vsako slabo je vedno za nekaj dobro (ta rek še kako velja).

Ker smo vsi skupaj že utrujeni od digitalne tehnologije, ki smo jo, tako ali drugače primorani uporabljati, vam v luči zdravja ZAPOVEDUJEM, da daste »ŠOLO NA STRAN«, da se posvetite ŠPORTU v maksimalni možni meri in, da se PREHRANJUJETE ZDRAVO, kajti le tako bomo lahko uravnovesili duševno in telesno stanje z izzivi, ki so z nami in bodo ostali tudi v bodoče, še vsaj nekaj časa, ne glede na odločitve v zvezi z ukrepi.

S poukom bomo ponovno pričeli v ponedeljek, 4. januarja 2021, verjetno z učenci 1. triade »v živo« v šoli, z ostalimi na daljavo. Vsekakor vas obvestimo takoj, ko izvemo kaj novega oziroma prejmemo konkretne informacije.

Drage učenke in učenci, kljub temu, da je naše gibanje omejeno, da moramo še posebej paziti na svoje zdravje in na zdravje vseh okoli nas ter se posvečati številnim pravilom iz ukrepov Vlade RS in priporočilom NIJZ, vam želim prijetne šolske počitnice, in sproščeno preživetje praznikov.

SREČNO 2021!
Vaša ravnateljica

Dostopnost