Skoči na glavno vsebino
(02) 761 99 10 os.zetale@guest.arnes.si

Spoštovani starši in učenci!

Vabljeni k ogledu posnetka 60-minutnega spletnega seminarja z naslovom “Varno na internetu s Safe.si” na temo varne uporabe interneta za starše otrok od 7. razreda do konca srednje šole, ki smo ga organizirali 17. septembra 2020. Safe.si predavatelja Tjaša Jerman Kuželički in dr. Benjamin Lesjak sta predavala in odgovarjala na vprašanja udeležencev.

Safe.si bo 20. oktobra ob 18. uri pripravil 60 minutni spletni seminar na temo varne uporabe interneta za starše otrok od 1. do 6. razreda. Sodelovala bosta Safe.si predavatelja Tjaša Jerman Kuželički in dr. Benjamin Lesjak. Na spletnem seminarju »Vzgoja za internet« želimo izpostaviti nekatere vidike in vplive uporabe novih tehnologij za potrebe pouka na daljavo, ki so pomembni za starše otrok od 1. do 6. razreda. Spletni seminar, ki ga organiziramo, je drugi v seriji seminarjev za starše ob začetku šolskega leta 2020/2021.

Več informacij o dogodku: https://safe.si/novice/vzgoja-za-internet-izobrazevalni-spletni-seminar-o-varni-in-odgovorni-rabi-interneta-za

Prosimo vas, da naše vabilo posredujete tudi staršem otrok vaše šole, saj želimo, da se spletnega predavanja udeleži čim večje število staršev.

Dogodek je brezplačen, zaradi lažje organizacije spletnega predavanja pa se je treba na dogodek prijaviti.

PRIJAVA NA SPLETNI SEMINAR 
(klik na povezavo)

Dostopnost