Skoči na glavno vsebino
(02) 761 99 10 os.zetale@guest.arnes.si
EC-logo ESMAIUI-logo-trans logo in disclamer ISEC
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Na OŠ Žetale smo v šolskem letu 2013/2014 prijavili projekt, s katerim želimo vplivati na pomen ozaveščanja učencev, staršev, zaposlenih, pa tudi širše populacije v lokalni skupnosti, o priložnostih in pasteh uporabe interneta.

 
V ta namen tokrat vključujemo k sodelovanju tri razrede, in sicer 3. in 4. razred kot 1. skupino in 7. razred kot 2. skupino.
 
Izobraževanje je brezplačno, potekalo bo od novembra dalje, izvajali pa ga bodo predavatelji B2 d.o.o. iz Ljubljane, ob finančni podpori Evropske Komisije.
 
K aktivnemu sodelovanju vljudno vabljeni vsi učenci in učenke omenjenih razredov in njihovi starši, strokovni delavci šole in tudi vsi zainteresirani občani in občanke občine Žetale.
 
Več informacij o projektu je na spletni strani: http://net-varen.si/, vse potrebne nadaljnje informacije pa dobite pri koordinatorki projekta in kontaktni osebi dr. Silvestra Klemenčič na: silvestra.klemencic@sola–zetale.si ali silvestra.klemencic@gmail.com in na spletni strani šole, kjer bomo potek dejavnosti sproti posodabljali.
 
dr. Silvestra Klemenčič – koordinatorka projekta ESMAIUI (Education as a Strategic Method Against the Illegal Use of Internet)

 

Dostopnost