Skoči na glavno vsebino
(02) 761 99 10 os.zetale@guest.arnes.si

4. dan

Zjutraj smo se zbudili in si uredili sobe. Po zajtrku smo se odpravili na plavanje in ker smo že dobri plavalci, smo se lahko vozili tudi s toboganom. Po kosilu smo šli na pohod do vasi Tešarovci, kjer smo si ogledali čokoladnico Passero. Izdelke smo lahko tudi poskusili. Ko smo se vrnili smo imeli na sporedu plavanje. Sledila je večerja, zabavno plesni večer in za konec še ogled filma. Lahko noč in se kmalu vidimo.

Maj Korez

3. dan

Danes smo se po plavanju odpravili v gozd, blizu naših hišk ter nabirali naravne materiale. Potrebovali smo jih za izdelavo sončkov in celic. Nabirali smo v parih in nabrali res veliko različnih vrst listja, vej, kamnov, lubja in še česa. Igrali smo tudi gozdni bingo, kjer smo bili vsi zmagovalci. Po večerji smo dokončali naše izdelke in gledali risanko. Zelo smo se zabavali.

Zarja Furman

2. dan

Po zajtrku smo se pripravili za odhod na bazen in pospravili naša bivališča, ker je potekalo ocenjevanje sob. Po plavanju smo bili lačni, zato smo odšli h kosilu. Popoldne smo se preizkusili v pisanju haikujev in še nečesa, kar naj ostane presenečenje. Po popoldanskem plavanju smo se najedli in si uredili zanimive pričeske. Preostanek večera smo igrali Bingo. Največ sreče je imela Julija. Vadili smo tudi petje in veselo prepevali ob spremljavi učitelja Benjamina.

Lana, Julija, Julija, Anamarija

1. dan

V šoli smo se zbrali pred deveto in počakali na avtobus. Naš prvi postanek je bil v Juršincih, kjer smo imeli malico. Nato smo se peljali do Moravcev, kjer smo v restavraciji pojedli zelo dobro kosilo. Nastanili smo se v zelo lepih hiškah, ki imajo čudovite sobe. Ko smo se nastanili, smo uredili naša oblačila, narisali grbe, poimenovali skupine in se pripravili na plavanje. Po plavanju sta nas čakala večerja in nočni pohod. Na nočnem pohodu smo reševali pupke.

Maša Vrbek

Dostopnost