Skoči na glavno vsebino
(02) 761 99 10 os.zetale@guest.arnes.si

V sredo, 17. 3. 2021, je bil na OŠ Žetale prav poseben dan, lahko zapišem, zelo prijeten, nevsakdanji in dobrodošel dogodek.

Zato dovolite, da najprej izrazim veliko zadovoljstvo, da so se v Lions klubu Ptuj spomnili tudi na našo šolo, torej da je dobrodelnost našla učence, ki računalnike v tem “prav posebnem načinu izvajanja pouka” zares potrebujejo.

Ob tako velikem dogodku smo prisotnim pripravili kratek kulturni program. Učenka 3. razreda OŠ Žetale Lana Skledar, ki obiskuje 3. razred violine na Glasbeni šoli Karol Pahor Ptuj, pri profesorju S. P. Fegušu, je zaigrala na violino skladbo z naslovom: O. Rieding-Concert v h-molu, ob klavirski spremljavi Brigite Luteršmit.

Slavnostne predaje sedmih novih računalnikov so se udeležili predstavniki Lions kluba Ptuj – predsednik Albin Brencl, podpredsednik in vodja 16. Lions Obarjade Igor Kolar, tajnik Samo Ekart, predstavniki Občine Žetale – župan Anton Butolen, direktorica OU Simona Bauman, svetnica Ema Vogrinc kot predstavnica občinskega sveta ter poveljnik CZ Žetale Jože Vogrinc, ki nam je v najtežjih epidemioloških časih največ pomagala, vodstvo šole in računalničarka, ki bo računalnike za učence tudi opremila.

Dogodek smo izvedli v skladu z vsemi predpisanimi in priporočenimi protokoli, na koncu pa se javno zahvalili vsem donatorjem, Lions klubu Ptuj pa podarili skromno, ročno izdelano darilo naših učencev, ki ga je prevzel predsednik Albin Brencl. Ob tem je povedal, da bo ta spomin krasil prostore kluba in bo tako še leta mogoče razbrati to naše sodelovanje.

Nagovoril nas je tudi župan Občine Žetale Anton Butolen in povedal, da očina in Lions klub Ptuj sodelujeta že vrsto let, in da se tudi oni veselijo vsakega prispevka občanom.

V imenu učenk in učencev OŠ Žetale, ki bodo te računalnike prejeli v trajno last, se tudi po tej poti še enkrat vsem prav posebej zahvaljujem. 

»S to gesto ste osrečili otroke, ki jim starši tega iz različnih razlogov ne morejo privoščiti.«

ISKRENA HVALA!

dr. Silvestra Klemenčič, ravnateljica

SEZNAM DONATORJEV 16. Lions Obarjade

Zap. št.Podjetje – ekipa
1.MESTNA OBČINA PTUJ
2.PERUTNINA PTUJ, d. d.
3.KOMUNALA PTUJ d. d.
4.TALUM KIDRIČEVO d. d.
5.CP  PTUJ d. d.
6.KMETIJSKA ZADRUGA PTUJ z. o. o.
7.DC DOMINKO CENTER d. o. o.
8.PANVITA, Mesna industrija Radgona d. d.
9.TISKARNA EKART d. o. o.
10.SECO TOOLS SI d. o. o.
11.FINAKOS d. o. o.
12.PROHIT d. o. o.
13.OBČINA MARKOVCI
14.AHPA d. o. o. – PETOVIA AVTO
16.VGP Drava Ptuj d. d.
17.BLOK d. o. o.
18.SILKEM d. o. o.
19.ZAVAROVALNICA SAVA d. d.
20.ZAVAROVALNICA TRIGLAV d. d.
Dostopnost