Skoči na glavno vsebino
(02) 761 99 10 os.zetale@guest.arnes.si

Petek, 15. oktober 2021

Danes se je končal še zadnji dan našega domovanja v Planinki. Vstali smo se ob 7.00, se uredili in odpravili na jutranjo telovadbo. Ker je bil zadnji dan, smo si spakirali ter uredili sobe. Ob 8.30 smo se odpravili na zajtrk. Ko smo pospravili z miz, nam je učitelj razložil pravila za igro bejžbol. Tako smo začeli igrati deveti razred proti osmemu in sedmemu. Ko smo že odigrali nekaj tekem, smo šli na malico, zatem pa spet igrali bejžbol. Ko smo odigrali povratno tekmo, smo imeli kosilo. Po kosilu nam je glavna učiteljica podelila nagrade za čiste in pospravljene sobe. Dobili smo telefone ter se odpravili na avtobus in proti domu.

soba št. 14

Četrtek, 14. okotber 2021

Ko smo se zbudili, smo se podali na jutranji sprehod in telovadbo, nato smo se vrnili v sobe, si umili roke in šli na zajtrk. Po zajtrku smo šli do slapa Skalca, ko smo se vrnili, smo imeli kosilo, nato pa smo vadili nordijsko hojo. Z uporabo nordijskih palic smo šli do Bellevueja in nazaj. Po večerji smo se začeli pripravljati na Pohorje ima talent. Najprej smo si ogledali filmček, ki je prikazoval dejavnosti današnjega dne. Sledil je skeč z naslovom Zajčkove bedarije, punce so povedale šali, sošolka je pokazala sliko, ki jo je narisala, pridružili so se nam telebajski, izvedeli smo tudi, da kjer se prepirata dva, tretji dobiček ima. Na koncu so punce iz druge sobe zaplesale makareno in vsi smo se jim pridružili. Potem smo se šli uredit in spat.

soba št. 13 (Pavlja)

Želimo vam veliko veselja pri ogledu videa.

Sreda, 13. oktober 2021

Danes smo se zjutraj zbudili, uredili sobe in odšli na jutranjo telovadbo. Po telovadbi smo zajtrkovali ter se šli pripravit za pustolovski park in plezanje, do malice smo se namreč po skupinah preizkušali na višini in plezalni steni. Po malici in kratkem počitku smo imeli (spet po skupinah) športne igre in lokostrelstvo. Po kosilu smo imeli prosti čas, nato pa smo spoznavali drevesa. Za tem so sledili počitek, večerja in družabne igre. Pripravili smo se za spanje in malce utrujeni zaspali.

soba 15 (Lučka)

Torek, 12. oktober 2021

Zjutraj smo se zbudili ob 6.30. Do osme ure smo poskrbeli za osebno higieno in pospravili sobe. Ob osmih smo odšli na jutranjo telovadbo. Po vrnitvi smo imeli zajtrk. Nato smo devetošolci odšli na plezanje po plezalni steni, sedmo- in osmošolci pa v pustolovski park. Po malici smo šli na lokostrelstvo, 7. in 8. razred pa smo se igrali igri kralj in štrbunk. Po opravljenih dejavnostih smo imeli prosti čas, ki mu je sledilo kosilo, po katerem smo imeli prosti čas do tretje ure popoldne. Nato smo se pogovorili, kaj pomeni preživetje v naravi, in odšli v gozd, kjer smo gradili bivake iz vej. Do večerje smo počeli poljubne dejavnosti, po zadnjem obroku smo imeli še malo prostega časa, nato pa smo se preizkusili v miselnih igrah. Potem ko smo se umili in klepetali, dokler smo zdržali, smo sladko zaspali.

soba št. 12 (Črtomir)

Ponedeljek, 11. oktober 2021

Z avtobusom smo se vozili eno uro. Ko smo prispeli na Slivniško Pohorje, smo svoje stvari odnesli v dom. Ko smo se namestili, smo šli v jedilnico, kjer smo se pogovarili o redu in pravilih. Potem smo imeli kosilo, nato pa popoldanske dejavnosti. Najprej smo spoznavali astronomijo, kjer smo odgovarjali na vprašanja in reševali naloge, ter iskali zaklade. Po prostem času smo povečerjali in dan zaključili z večernim pohodom.

soba 9 (Ulrik)

Dostopnost